FT801 - Kapacitív érintés engedélyezett kijelző audio és érintő vezérlő IC

Az FT801 egy kapacitív érintőképernyős vezérlő, amely egyesíti a beágyazott videó motor (EVE) technológiájának funkcionalitását és rendszerelőnyeit, valamint a kapacitív érintőképernyős technológiával kapcsolatos megnövekedett fényerőt, interaktivitást és élénkséget a kifinomult és dinamikus emberi gép interfészek (HMI-k) létrehozása érdekében. ). Ez az LCD vezérlő ugyanolyan 48 tűs QFN lábnyomban van, mint az FT800, és elősegíti az architektúra újrafelhasználását kapacitív megjelenítési igényekhez, miközben biztosítja az FT800-ban látható kulcselemeket, beleértve a 3 in1 funkciót (Display, Audio és Touch) és 1/16-at pixel felbontás, ezáltal csökkentve a BOM költségeket.

Termék részletek

Főbb hardver jellemzők

Támogatás mind a kölcsönös, mind a tervezett kapacitású érintőképernyős vezérlőkhöz


Az FT81X egy könnyen használható grafikus vezérlősorozat, amely a beágyazott alkalmazásokhoz kiváló minőségű emberi gépi interfészek (HMI-k) létrehozására irányul. A következő jellemzőkkel rendelkezik:A PANASYS 2003-ban alakult. Ez egy high-tech vállalkozás, amely integrálja a kis- és középméretű TFT modulok tervezését és fejlesztését. A PANASYS létrehozása óta a PANASYS teljes mértékben kihasználta a Shenzhen SAR szakpolitikáit, földrajzát és tehetségének előnyeit, keményen dolgoztunk, hogy megtanuljuk és elsajátítsuk a fejlett nemzetközi technológiákat és tapasztalatokat. Most már megbízható és érett TFT iparággá vált.

gyár


GYIK

1. Mi az Ön szállítási módja?

A szállítási mód általában a DHL. (Pls küldjön e-mailt a szállítási mód megtárgyalására, ha nem tudja használni a fenti szállítási módot.)


2. Mi a termék termékének leadási ideje?

Sameple idő: 15 nap.

Tömegtermelés: 28-30 nap (sürgős rendelés esetén gyorsabb lehet, pls lépjen kapcsolatba velünk a részletekért.)


3. Mennyi a garanciaidő?

Általában a garanciaidő fél év.


4. Mi a termékalkalmazás?

Termék alkalmazás: macska navigáció, indutrial eszközberendezés, orvosi szépségeszköz felszerelés, fogyasztói intelligens mobil terminál, mérőműszer, otthoni alkalmazás stb.


5. Mi a cég szolgáltatása?

Pre-eladás

Támogatjuk professzionálisan az ügyfél-megjelenítési információkat, segítünk az ügyfélnek a legmegfelelőbb költséges megjelenítés kiválasztásában és kiválasztásában.

Eladás
A QCDS elvét követjük, hogy támogassuk az ügyfelek legjobb minőségét, elfogadható költségeit, gyors szállítását, jó szolgáltatást. Mi nem csak az eladási termék, hanem a mi szakemberünk is eladó.

Értékesítés utáni szolgáltatás

Egy vállalat esetében az értékesítés utáni értékesítés valójában második lehetőség a másik versenyre. Versenyünket értékesítés utáni rendszeres látogatással, konzultációval és visszatérési politika végrehajtásával nyerjük.


Ha érdekli a termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Mob: + 86-0755-28342847

E-mail: info@panadisplay.com


Vizsgálat