info@panadisplay.com

Magas felbontású 240 * 320 színes 2,4 hüvelykes rugalmas átlátszó TFT-LCD kijelző

Leírás

Általános leírás

Az NMLCD-24QA egy színes aktív mátrix LCD modul, amely amorf szilícium TFT-t (Thin Film Transistor) tartalmaz. Színes TFT-LCD panelből, vezető IC-ből, FPC-ből és háttérvilágítású egységből és rezisztív érintőpanelből (RTP) áll. A modul megjelenítési területe 240 x 320 képpontot tartalmaz. Ez a termék megfelel a RoHS környezeti kritériumának.

S.No

példány

Műszaki adatok

1

Képernyőméret (hüvelyk)

2,4 "átlós

2

LCD típus

TFT / Pozitív / Transmissive

3

Színek

65K Szín

4

Kijelzőfelbontás

240 × RGB × 320

5

Modul vázlat (mm)

42,72 × 60,26 × 3,7 (W × H × T)

6

Aktív terület (mm)

36.72 × 48,96 (W × H)

7

Érintse meg a panel méretét

42,3 × 59,03 × 1,2

8

Iránynézet

6:00 óra

9

Pixel elrendezés

RGB függőleges csík

10

Felület

8080,8 / 16 bites CPU interfész

11

Szerelési típus

Csatlakoztassa az FPC típusát

12

Driver IC

ILI9341

13

háttérvilágítás

4 × fehér LED


Céginformáció

Shenzhen Newman Technology Co., Ltd. 2010-ben alakult, egy professzionális LCD modul gyártó és megoldás szolgáltató.

Fejlett LCM gyártósort és gyártástechnikai támogatást nyújtunk, egyedülálló, innovatív és költséghatékony LCD modul fejlesztést és gyártást tudunk biztosítani. Termékpalettánk: mono TFT, színes TFT LCM, ipari kapacitív érintés, OLED kijelző, PANASYS alkalmazás. Szemüvegmentes 3D LCM. LCD termékeinket széles körben használják a kommunikáció, a GPS, a berendezések, az elektronikus audiovizuális eszközök, a műszerek, a háztartási gépek, a PDA és más iparágak számára.

Küldetésünk egyszerű

Olyan kiváló minőségű, kereskedelmi forgalomban kapható LCM megoldások nyújtása, amelyek teljes körűen szemléltetik az ügyfelek elvárásait a tervezés, a gyártás és a világszínvonalú ügyféltámogatás révén.

Nagykereskedelmi megrendelések várják. Őszintén remélem, hogy jó üzleti kapcsolatot alakít ki a világ minden tájáról érkező ügyfelekkel.

Köszönöm.


  Sinserely,

Newman Technology Export Team


Csomagolás és szállítás

csomagolási adatok: kartondoboz, gyöngyházburkolat, belső szétválasztólap.

mintavételi idő: 15 nap.

Tömegtermelés: 28-30 nap (sürgős sorrend esetén gyorsabb lehet, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba .)


Szolgáltatás

Pre-eladás

Professzionálisan támogatjuk a vevői megjelenítési információkat, segítünk az ügyfeleknek a legmegfelelőbb, költséges megjelenítés tervezésében és kiválasztásában.

Eladás
Követjük a QCDS elvét, hogy támogassuk az ügyfelek legjobb minőségét, ésszerű költségeket, gyors szállításokat és jó szolgáltatást. Nem csak értékesítési termék vagyunk, hanem értékesítőink is.
Értékesítés utáni szolgáltatás
Egy vállalat számára az értékesítés utáni második esély a nyerni egy másik versenyt. Az értékesítés utáni időszakban rendszeresen meglátogatjuk a versenyt, a konzultációt, valamint a visszatérési politika végrehajtását.


szavatosság

Garanciaidő: fél év.


Mi vagyunk az egyik vezető, nagy felbontású, 240 * 320 színes 2,4 hüvelykes, rugalmas, átlátszó tft-lcd kijelző Kínában. A fejlett technológiával garantálhatjuk termékeink magas felbontását és jó teljesítményét. Üdvözöljük az ingyenes minta és az árlistát a mi gyárunkból.

A szálláslekérdezés elküldése