info@panadisplay.com
Mi a teljes kék fénnyel?

Mi a teljes kék fénnyel?

Apr 19, 2018

A kiállításon a Blu ray gerjesztéses lézer-televízió számos felhasználó figyelmét is felkeltette. Mi a kék fény teljes gerjesztése? A kék fény teljes mértékben gerjesztett fényforrása a 445 nm-es kék lézert használja a speciális fluoreszkáló por serkentésére, hogy a kék fluoreszcenciát kb. 490 nm-en, míg a piros és a zöld fényt a kék lézer-lámpa gerjesztett foszfor, mint a hagyományos lézeres fluoreszcens technológia .

A Blu ray teljesen izgatott lézeres televízió a helyszínen jelenik meg


A teljesen izgatott lézertechnika legnagyobb előnye, hogy megváltoztatja a kék fény hullámhosszát. A lézersugárzók kék fénye 400 nm és 460 nm között van. Ennek a hullámhossznak a kék fénye bizonyos hatást gyakorol az emberi szemre, és a hosszú távú nézet sérti a szemét. A kék fény 460 és 500 nm között sokkal kevésbé ártalmas az emberi szem számára.

Bár lényegében a kék fény hullámhosszának változása mellett a kék fény teljes gerjesztési technológiája és a jelenlegi piac nagy része nem különbözik a lézer-televíziótól, de a mai szemhigiénia minden tekintetben a kék fényhullám-változások a szem még mindig bizonyos értelemben van. Ráadásul érdemes megemlíteni, hogy a lézer-televízió elindítása szintén kínai vállalkozás, amelyből azt is láthatjuk, hogy a hazai márkák innovációs képessége előrehalad.


A 4K-os lézeres TV-t bemutató fejlesztési trend

A lézer TV legfontosabb céljai a felbontás és a fényerő. A kiállításon a gyártók többsége 4K lézeres TV-t mutat, és a 1080P termékeket nehéz megtalálni. A 4K az aktuális high-end lézer TV standard felbontása. Ezúttal a márkák megtalálták a 4K termékeket, hogy megmutassák, hogy egyre több gyártó kerül kialakításra a középső és csúcsminőségű mezőkben. A márkák növekedésével a piaci verseny intenzívebbé válik. Úgy gondolom, hogy a kettős színű lézeres televíziózás ára 2018-ban csökken, ami a felhasználók számára a leginkább.

A 4K lett a kiállító lézeres TV-jének jelölése


A kiállításon láttam, hogy a lézeres TV fényességének számos elemét is feljavították. Jelenleg a lézeres televíziók nagy része a piacon még mindig különbözik a közönségétől. Ebből a műsorból azonban számos lézeres televíziós névleges fényerő jelentősen javult, a zászlóshajó termékeinek névleges fényerőssége egy része még elérte a 4000 lumen értéket is. A nagy fényerejű környezetben a szerző megállapította, hogy a legtöbb lézernyomtató tiszta és éles képet mutat, és a normál nézet egyáltalán nem probléma.

A világosabb környezetben a lézeres TV éles és éles képet mutat.