info@panadisplay.com
Három alapvető elemeket, amelyek meghatározzák a minőségi LCD TV

Három alapvető elemeket, amelyek meghatározzák a minőségi LCD TV

Apr 21, 2018

1) felbontás: Ha a termék méret ugyanaz, sűrűbb pixel, a világosabb a kép minősége.

A fontos performance index, amely meghatározza, hogy a világosság-ból kép a fent említett állásfoglalást. Képernyő felbontása a pontosság a képernyőn látható kép, arra utal, hogy a kijelző megjelenítésére használt képpontok számát. A több képpontot, a kijelző, a további információ megjeleníthető a képernyőterület megjeleníthető. Hasonlóképpen a kép kijelzőn is kifinomultabb.

 2) színes ismét erő: természetes színek, tökéletes

A színes reprodukció erő mértéke utal, hogy a TV-képernyőn mutatja be az eredeti szín a dolog, ami attól függ, hogy a színe a TV-képernyőn is megfelelnek a nemzetközi standard szín. Például a színes reprodukció erő eléri a színes reprodukció standard 90 %-a az adobe RGB (Adobe RGB) szemben a TV, hogy csak megfelel a 70 %-os színes reprodukció szabvány, amely lehet több, közel a természeti valóság szín. (például 90 %-a TV-készülék, amely elérheti a Photoshop Adobe RGB szabványos lesz közelebb a természetes színe, mint a 70 %-a TV.)

3) Fényerő-kontraszt: Minél világosabb a fényerő és kontraszt, a világosabb a kép.

A minőségét a kijelző fényerejének és kontrasztjának elengedhetetlenek. Növelése és a képernyő fényerejét a képernyő akarat mutat egy élénkítő adalék kép és a kontraszt módosítása, hogy a fényesebb szebb, sötétebb és sötétebb, a világos és sötét, több gazdag szín mutatja a kijelző az ideális hatás eléréséhez. A kontrasztot a "lépés", amely a legfényesebb (fehér) és legsötétebb részét (fekete) részre osztható számával definiálható. Ha a középső rész tíz ezer lépésre van osztva, a kontraszt is ki lehet fejezni 10000:1.