info@panadisplay.com
A szélcsapódás leírása

A szélcsapódás leírása

May 02, 2018

  1. A légzsák kamra egy dobozból, egy rozsdamentes acél ajtóból, egy hatékony szűrőből, egy fúvóból, egy elosztó dobozból és egy fúvókából áll.

     2. A légzsák alsó lemezét acéllemezek hegesztik, a felület pedig tejfehér sütőfesték.

     3. A doboz magas minőségű hidegen hengerelt acéllemezből készül. A felületet elektrosztatikus permetezéssel kezelik. Gyönyörű és nagylelkű. A belső alsó lemez rozsdamentes acéllemezből készül, hogy kopásálló és könnyen tisztítható legyen.

     4. A doboz fő anyaga és mérete az ügyfelek igényeihez igazítható.

     A szélcsapódás hatása : A légzsák szükséges tisztítóberendezés a poros műhely nélküli tiszta helyiségben. Sokoldalú és használható minden tiszta helyiséggel és tiszta épületekkel. Amikor a személyzet belép a műhelybe, akkor ezt a berendezést erős tiszta levegő használatára kell használni, és a forgó fúvókákat minden irányban az emberi testhez hatékonyan és gyorsan be kell préselni. A ruhákhoz kapcsolódó por, haj, haj és egyéb törmelék csökkentheti a tiszta helyiségbe belépő és elhagyó emberek által okozott szennyezési problémákat. A légzsák két kapujának reteszelése levegőfékként működik, hogy megakadályozza a külső szennyeződést és a tisztítatlan levegőt a tiszta környezetbe. A személyzetnek lehetővé kell tennie a haj, a por és a baktériumok bejutását a műhelybe, hogy megfeleljen a munkahelyi szigorú porálló és tisztítási előírásoknak, és kiváló minőségű termékeket készítsen.

     5. A szélcső hatása

     A légzsák szükséges tisztítóberendezés a poros műhely nélküli tiszta helyiségben. Sokoldalú és használható minden tiszta helyiséggel és tiszta épületekkel. Amikor a személyzet belép a műhelybe, akkor ezt a berendezést erős tiszta levegő használatára kell használni, és a forgó fúvókákat minden irányban az emberi testhez hatékonyan és gyorsan be kell préselni. A ruhákhoz kapcsolódó por, haj, haj és egyéb törmelék csökkentheti a tiszta helyiségbe belépő és elhagyó emberek által okozott szennyezési problémákat. A légzsák két kapujának reteszelése levegőfékként működik, hogy megakadályozza a külső szennyeződést és a tisztítatlan levegőt a tiszta környezetbe. Távolítsuk el a személyzet haját, porát, baktériumokat a műhelybe, hogy szigorú porszívó szabványokat érjünk el a munkahelyen, és kiváló minőségű termékeket készítsünk.