info@panadisplay.com
Szerkezetét és jellegét meghatározza-ból OLED kijelző

Szerkezetét és jellegét meghatározza-ból OLED kijelző

Apr 21, 2018

Az OLED kijelző egy olyan szilárdtest eszköz szerves vékony lemez, amely bocsát ki fényt elektromos áram alkalmazása után készült. OLED lehetővé teszi elektronika felvidul és élénkítő adalék kép, kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos hagyományos LED kijelzők.


OLED kijelző szerkezet

Alulról (átlátszó műanyag, üveg, fém fólia) - támogatja a teljes OLED alulról.

Anód (átlátszó) - az anód eltávolítja elektronok (növekvő az elektron "lyuk") Mikor a folyó átfolyik a készülék.

Szerves réteget szerves réteget szerves molekulák vagy szerves polimerek áll.

A vezető réteg, amely szerves műanyag molekulák áll, a "lyuk" az áttérést az anód. Polyaniline lehet használni, mint a vezető polimer OLED.

A kibocsátó réteg, amely szerves műanyag molekulák (különbözik a vezető rétegek), a katód elektronok transzferek, és a folyamat a lumineszcencia végzik, ezen a szinten. Polyfluorene lehet használni, mint egy kibocsátó polimer.

A katód (amely lehet átlátszó vagy nem átlátszó függ az OLED) - amikor az aktuális kering az eszközben, a katód lesz betáplálni elektronok az áramkör.


Jellegét meghatározza-ból OLED kijelző

OLED az önálló világító anyag. Ez nem kell háttérvilágítás lemez. Ugyanakkor a rendelkezik széles látószög, egységes festés minőségi, gyors reakció sebesség, több könnyen színű, egyszerű meghajtó áramkör, könnyű gyártás, és lehet tenni a flexura panel. Könnyű és rövid és kis elvének megfelel. Alkalmazási tartomány tartozik, kis- és közepes méretű panel.


Megjelenítési területen: aktív világítás, széles nézési szög, gyors sebesség, stabil kép, nagy fényerejű, színekben gazdag és nagy felbontású.


Munkakörülmények: alacsony feszültség és alacsony energiafogyasztás. Ez is egyezik, napelemek, és az integrált áramkörök.


Széles alkalmazkodóképesség: pohár fekük nagy területet síkképernyő eléréséhez használható. Használatakor rugalmas anyag mint hordozó, ez lehet készíteni, összecsukható jeleníti meg. Mivel az OLED minden szilárd, nem vákuum készülék, van földrengés ellenállás jellemzői, alacsony hőmérséklet (-40) és így tovább. Ez is nagyon fontos a katonai alkalmazások, például a kijelző terminál modern fegyvereket, mint a tankok és repülőgépek.