info@panadisplay.com
Polarizált

Polarizált

May 03, 2018

A polarizáló film teljes neve legyen polarizált fény, a fizika tudnia kell, mi a polarizált fény, az LCD-nek a polarizált fénytől való függvénye, az összes folyadékkristálynak két polarizált fénye van, amelyek szorosan kapcsolódnak a folyadékkristály üvegből, és töltsük fel a folyadékkristályos fóliát körülbelül 1 mm-re. Ha bármilyen polarizátor hiányzik, az LCD nem képes megjeleníteni a képet.


A polarizátorok megváltoztatják a polarizálót, mert a közönséges folyadékkristályos kijelző polarizátorának abrazív kezeléssel a szeme a felületi reflexió eloszlatásához és a fényszóráshoz szükséges, hogy megnövelje a folyadékkristályos kijelző látószöget. A kivetítőnél a szóródás a fényveszteséget okozza. A kivetítő által használt folyadékkristályos chip ideális állapotának 0 fokos szögnek kell lennie, vagyis, hogy a folyadékkristály a függőleges irányból lefelé nézzen, és nincs fény. Természetesen ez nem lehetséges, de minél közelebb van a 0 fokos távlathoz, annál nagyobb a fényhasznosítás, ezért a kivetítő fényereje a falhoz képest nagymértékben megnő, miután a polarizálót a lapos polarizátor helyettesítette, és a személyes becslésem valószínűleg növeli a 50-80% -ot, ami a polarizátor megváltoztatásának oka.


A polarizáló lencsék világszerte elismerten a legmegfelelőbb vezetési objektívek. Amikor a fény a tárgy felszínéről visszaverődik, akkor részlegesen polarizálódik, és káprázást eredményez. A káprázás negatív hatása növeli a fényerőt, csökkenti a színtelítettséget, elhomályosítja az objektum vázlatait, és a szemüveget fáradt és kényelmetlené teszi. A Polarizer a fény polarizációs elvén alapuló különleges funkciót lát el, és hatékonyan csökkenti a káprázást, így a vezetők javíthatják látásukat és növelhetik vezetési élményüket.


Ne helyezzen kemény tárgyakat a felületre. Nem tudod összehajtani, amikor elveszi. A színosztályozás szükséges, mielőtt az osztályozást és a maradék szeleteket a gyártásba helyezi. Foltok készítésénél győződjön meg róla, hogy az LCD felületen lévő maradék folyadék teljesen elpárolog, amíg a polarizátor csatlakoztatható. Az ultra széles hőmérsékletű polarizálót le kell lefelé helyezni, amikor a ragasztó szeletelése történik.


A polarizátor tárolási módszere: a polarizálót szobahőmérsékleten, szobahőmérsékleten kell tárolni, a páratartalom 75% alatt van, és a tárolást tárolás alatt tartják. Egymásra rakható. A polarizáló mozgó módszere: a polarizálót a mozgó anyag tetején kell elhelyezni, és a magasság nem haladhatja meg a felhalmozás magasságát.