info@panadisplay.com
2019 Smart Phone Az OLED panelpiac várhatóan meghaladja az LCD kijelzőt

2019 Smart Phone Az OLED panelpiac várhatóan meghaladja az LCD kijelzőt

Aug 07, 2018

Az adatok szerint a Samsung által bemutatott kis- és közepes OLED panel várhatóan az okostelefon piac több mint 50% -át fogja elfoglalni jövőre, meghaladva a TFT-LCD panel piaci részesedését.Az okostelefonok OLED paneljeinek részesedése 2016-ban 40,8% -ról 45,7% -ra emelkedett az idén, az IHS Markit piackutató cég szerint. 2019 Az OLED panel piaci részesedése várhatóan meghaladja a TFT-LCD panel piaci részesedését az első alkalommal.2019-ben az OLED panelek eladása várhatóan elérheti a 20,7 milliárd dollárt, és az okostelefonok piacának aránya várhatóan eléri az 50,7% -ot. Másrészt viszont a TFT-LCD panelen várhatóan eléri a 20,2 milliárd dollárt, ami az okostelefonok piacának 49,3% -át teszi ki.Az OLED panel piaca tovább fog növekedni, és piaci részesedése 2025-re várhatóan elérheti a 73% -ot.

Az OLED panelpiac gyors növekedése nagymértékben köszönheti kiváló képminőségét és könnyű jellemzőit. Emellett a rugalmas OLED panel erős minõségû aljzattal is könnyebb a teljes képernyõs megjelenítéshez.A Samsung azt mutatja, hogy a rugalmas OLED panelet a Galaxy S és az iPhone X modellhez használják, és egyre több kínai okostelefon-gyártó kezd el használni a rugalmas OLED panelt.

Az OLED paneleket már régóta tekintik csúcskategóriás termékeknek, de kezdik megváltoztatni a piaci mintákat, mivel teljesítményük és árversenyük tekintetében jobban teljesítik az LCD paneleket.

blob.png