NMLCD-SMT21501w rezisztív érintőképernyő az USB vezérlőkhöz való POS készletekhez

Leírás Az öt vezetékes ellenállású érintőképernyő önálló szellemi tulajdon kábelezést és folyamattechnikát, nagy pontosságú ITO üvegszubsztrátot, elektróda sablont és meghajtó szkennelési vonalat alkalmaz, hogy hevítsenek az üveg hordozójára, hogy fenntartsák a termék tartós stabilitását. Az 5 sor ...

Termék részletek

Leírás

Az öt vezetékes ellenállású érintőképernyő független szellemi tulajdon kábelezést és folyamattechnikát, nagy pontosságú ITO üvegszubsztrátot, elektróda sablont és meghajtó szkennelési vonalat foglal magába, hogy a termék tartós stabilitását fenntartsa. Az 5 soros ellenállású érintőképernyő, amely ellenáll a legrosszabb környezeti alkalmazásoknak, kitűnő stabilitást, tartósságot és ideális érintési élettartamot biztosít. Pontos és stabil működést biztosít a folyadékban, mint például a túlfolyó és a fröccsenő nedves alkalmazási környezetben, az élet minden érintése több mint 35 millió alkalommal, 10-szer 4 vonalú ellenállású érintőképernyős élettartam, még akkor is, ha a felület sérült, még pontos lehet művelet.

Teljesítmény és jellemzők:

1. stabil teljesítmény, tartós, érintési élettől akár harmincöt millió alkalommal. Az ellenállóképes érintőképernyő teljesen zárt érintőképernyő. Szuper vízálló, porálló és olajfesték ellenáll. Érzékeny választás, pontos érintés, 4096 * 4096-ig terjedő felbontás és speciális karcolásálló anyag a felületen, és teljesítménye stabil.

2. szigetelési pont kicsi, a vizuális hatás jó, jelenleg a legkisebb szigetelési pont 0,03 mm, akkor messze megelőzhető más gyártók.

3. Érintőképernyő felületének fényes felülete, ködfelülete, káprázásgátló, kihalás, anti Newton-gyűrű, visszaverődés és más anyagok, valamint technológia a kiválasztáshoz.

4. az FPC (rugalmas áramköri lap) kisebb és rugalmasabb, mint a más gyártók által használt PET anyag.


 

Vastagságtartomány

1.4 ~ 3,5 mm-es

Strukturális szervezet

Film + Film + Üveg, Film + üveg

Átviteli tartomány

80 ± 3%

felületkezelés

Fényes felület vagy ködfelület

felületi keménység

3HAnti kaparás kezelés

lineáris

<±>1,0%

Szigetelési impedancia

> 50M Ω   25V DC-n

Egypontos munkaidő

> 3 millió alkalommal

Üzemi hőmérséklet

-20 ° C ~ + 70 ° C

Tárolási hőmérséklet

-20 ° C ~ + 70 ° C

üzemhőmérséklet

15% ~ 85% ( relatív páratartalom )

 


Termékkép

SMT21501w.jpg


Alkalmazás


1.jpg
Csomagolás és szállítás

Csomagolási adatok: (A csomagolási módszer a mennyiségtől függ.)

Szállítási adatok:

1. Tudjuk szállítani a termékeket a világ minden tájáról

2. Expresszel: DHL / TNT / UPS / Fedex, Sea / Air vagy igény szerint.

3. 4 ~ 5 munkanapot vesz igénybe, hogy levegővel érkezzen, 15 ~ 45 nappal érkezzen meg a tengerre, amely a delievery porthoz érkezik.

4. A követési szám E-mailt küld Önnek, amikor elküldte az elemet. Ha bármilyen speciális igénye van, kérjük, tudassa velünk.

 

Szolgáltatásaink

1. Ingyenes javítás egy éven belül a termékek szállítása után tőlünk.

2. Cseréje 30 napon belül a termékek szállítása után a termékek problémái miatt.
3. Kinyomtathatjuk logóját, és a modellt a kamerákon tárolhatjuk.
4. Hosszú együttműködésünk van sok hajózási társasággal és export volumenünk nagy. A hajózási társaságok jó engedményeket kínálnak nekünk.
5. Szakmai technikus támogatja. Van egy jó értékesítés utáni szolgáltatási csapatunk. Időben megoldhatják problémáikat.
6.Minden árut ellenőrizni és tesztelni kell a szállítás előtt.
7. Az ügyfelek kielégítősége a legfontosabb számunkra. Ha bármilyen probléma vagy kérdése van a tranzakciónkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy online. 24 órán belül válaszol.

 

céginformáció


Rólunk:

Shenzhen Newman Technology Co., Ltd. 2003-ban alakult, egy professzionális LCD modul gyártó és megoldás szolgáltató. Van egy teljes körű COG szerelvénysor, 2 félig autó
összeszerelő sor, háttérvilágítás szerelősor, nem por TP kötővonal és gyártási technikai támogatás, tudunk biztosítani egyedülálló, innovatív és költséghatékony LCD modul fejlesztése és gyártása. Termékkínálatunk közé tartozik: közép-kis méretű TFT LCD, ipari kapacitív érintőképernyő, OLED megjelenítés, autós navigáció, mozgatható sztereoszkópos szemüvegek nélküli 3D LCM ... A mi LCD
termékek széles körben használják a kommunikáció, GPS, berendezések, elektronikus audiovizuális,
műszerek, háztartási gépek, PDA és más iparágak.

Egyszerű küldetésünk


Olyan kiváló minőségű, kereskedelmi forgalomban kapható LCM és TP megoldások nyújtása, amelyek eleget tesznek vízióinknak az ügyfelek elvárásainak meghaladásával a fő technológiánk tervezésén, gyártásán és világszínvonalú ügyfélszolgálatán keresztül.

 

Minden érdeklődés, pls. lépjen kapcsolatba velünk!

 

PANASYS Gyár

ffff.jpg

GYIK

 

Hogyan rendelhetek?

1. Mondja meg nekem a modellt. és a rendelni kívánt mennyiséget.

2. A szállítási költséggel kapcsolatos proforma számlát elküldjük Önnek.

3. Határozza meg a PI-t, és gondoskodjon a fizetésről.

4. Fogadta a fizetést és gondoskodott a termelésről.

5. A szállított és a nyomon követési szám elküldése. vagy B / L.

6. Az ügyfelek visszajelzései


Ha érdekli a termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Mob: + 86-0755-28342847

E-mail: info@panadisplay.comMi vagyunk az egyik vezető NMLCD-SMT21501w rezisztív érintőképernyő a POS Kits USB vezérlő szállító Kínában. A fejlett technológiával garantálhatjuk termékeink magas felbontását és jó teljesítményét. Üdvözöljük az ingyenes mintát és az árlistát a mi gyárunkból.
Vizsgálat