info@panadisplay.com
Beágyazott videó motor EVE FTDI 5 INCH INTELLIGENS KIJELZŐ KAPACITÍV TOUCH

Beágyazott videó motor EVE FTDI 5 INCH INTELLIGENS KIJELZŐ KAPACITÍV TOUCH

Általános specifikáció FTDI 5 hüvelykes Intelligens kijelző kapacitív érintéssel színes TFT-LCD panelből, IC illesztőprogramból, FPC-ből és FT810 vezérlővel ellátott háttérvilágításból áll. A modul megjelenítési területe 800 x 480 képpontot tartalmaz. Ez a termék megfelel a RoHS környezeti kritériumának. FTDI 5 INCH ...

Leírás

Általános leírás

FTDI 5 hüvelykes Intelligens kijelző kapacitív érintéssel színes TFT-LCD panelből, IC illesztőprogramból, FPC-ből és FT810 vezérlővel ellátott háttérvilágításból áll. A modul megjelenítési területe 800 x 480 képpontot tartalmaz. Ez a termék megfelel a RoHS környezeti kritériumának.


MÉRET FELBONTÁS FÉNYESSÉG MEGTEKINTÉS ANGLE VAKU
5 '' 800 x 480 500 00:00 64M
ÉRINTÉS FELÜLET VEZÉRLŐ MCU SD KÁRTYA
KAPACITÍV I2C FT810 STM32 VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG


IMG_5163.JPG

FTDI 5 INCH INTELLIGENT DISPLAY CAPACITIVE TOUCH-nal

IMG_5171.JPG


FT81X - EVE 2, a következő generáció


A díjnyertes HMI Display sorozat, az EVE, tovább bővült, hogy további négy eszközt tartalmazzon az FT81X családban. A HMI LCD-megoldások ezen a tartományán belül az összes új termék számos további tulajdonsággal és teljesítmény-javítással büszkélkedhet, beleértve a maximális felbontást (800 x 600 képpont), a gyorsabb adatátvitelt (QSPI) és a bővített fő memória kapacitását (1 Mbyte)


Az FT810Q 18 bites RGB interfésszel és rezisztív érintési funkciókkal rendelkezik, míg az FT811Q 18 bites RGB interfésszel rendelkezik, és kapacitív érintőképernyős kivitelezésre van tervezve (5 pontos érintésérzékeléssel). Ezeket az FT812Q és az FT813Q kiegészíti az ellenállóképességű és kapacitív érintőképernyőkhöz, de mindegyik 24 bites RGB-t használ.EVE - Display vezérlő


A 3 in 1 funkcionalitással, beleértve a kijelző-, hang- és érintési műveleteket, a mérnökök most már olyan fejlett megoldást kínálnak, hogy egyszerűen létrehozhassák és kiadhassák a legkorszerűbb interaktív megjelenítő rendszereket.


Az EVE technológia számos fejlett funkciót tartalmaz az FT80X és FT81X sorozatokban:


Célok QVGA / WQVGA kijelzők 1/16-os felbontással

Maximális képernyőfelbontás 800x600 képpont (FT81X), 512x512 pixel (FT80X)

18 bites (FT800, FT801, FT810, FT811) vagy 24 bites (FT812, FT13) RGB interfészek

Több paletta 16 bites és 32 bites színben támogatott, átlátszósággal

Legfeljebb 2000 objektumot / parancsot tárolhat 8 kilobájtos kijelzőn

Fő memória 256K (FT80X) 1MB-ig (FT81X)

FT800 / FT810 / FT812 integrált ellenállóképes vezérlővel; FT801 / FT811 / FT813 I2C kapacitív érintőképernyővel

PWM kimenet a programozható kijelző fényerejéhez

Az anti-aliasing algoritmusok javítják a megjelenítés észlelését

Alacsony teljesítmény - 24 mA aktív üzemmódban

Az integrált audio szintetizátor hangjelzést, hangot vagy rögzített hangot ad ki

Támogatja az audio lejátszást a PCM, a 4 bites ADPCM és az u-Law kódolási formátumokhoz

Kiterjesztett hőmérséklet-tartomány: -40 ° C-tól + 85 ° C-ig


Tervezés EVE-vel


Az FT80x és az FT81x sorozat mindegyike egyszerűen implementálja az SPI perifériákat egy fő rendszervezérlőhöz. Az összetett grafikus renderelés lineáris módon, az MCU rendszerbe programozott tárgyorientált megjelenítési listából az FT80x és az FT81x gazdag és dinamikus grafikus kimeneteket kínál alacsonyabb költségű, alacsonyabb specifikációval, 8, 16 vagy 32 bites MCU-val. Továbbá a beépített érintőképernyős vezérlő a kapacitív vagy rezisztív kijelzők számára is használható bármely HMI megoldás egyszerűbb touch, tracking és gesture vezérlésére, miközben a belső hang gyors és könnyű utat ad hozzá csipog és hangjelzéshez a rendszerhez.


Az FT81X sorozat 18 bit RGB interfésszel rendelkezik az FT810 és FT811 készülékekben, rezisztív és kapacitív érintési funkciókkal. Az FT812 rezisztív érintéssel és az FT813 kapacitív érintéssel 24 bites színes interfésszel rendelkezik. Ezenkívül minden eszköz kiterjeszti a gazdagép-felületet, így a kettős és a négysávos SPI is gyorsabb adatátvitelt biztosít.


Tervezési fejlesztési támogatás


A modulok különféle alakú tényezőként szolgálnak mind az FT80x, mind az FT81x sorozatú eszközök számára.


Számos mintaalkalmazás áll rendelkezésre az FT800 / FT801 inicializálásának és a primitív objektumok megjelenítési listájának bemutatására. Ezeket építőelemekként használhatja dinamikus és dinamikus képek létrehozásához. A projektek számos szerszám- és programozási technikából valósíthatók meg, támogatva mindent az alapvető EVE funkcióktól a kifinomult és animált, interaktív demókig.


EVE alkalmazások


Eladó gépek

Többfunkciós nyomtatók

Hangszerelés

Otthoni biztonsági rendszerek

Grafikus érintőpanel, pl. Távirányító, tárcsa

Tele / videokonferencia rendszerek

Telefonok és kapcsolótáblák

Orvosi készülékek

Vérnyomás kijelzők

Szívmonitorok

Glükózszint kijelzések

Gázkromatográfiák

Teljesítménymérő

Háztartási készülékek

Set-top boxok

Termosztátok

Sprinkler rendszer kijelzők

GPS / Satelite navigációs rendszerek

Vending Machine vezérlő panelek

Lift vezérlők

...és még sok más!


EVE a piacon


Ebben a részben a tervezői alkalmazások kiemeltek a felhasználó referenciájához, hogy a tervezők láthassák, hogyan használják az EVE technológiát. Az FTDI Chip nem nyújt garanciát vagy garanciát ezekre a termékekre, hanem az Ön adatai adatait.


http://playground.arduino.cc/main/gameduino


Az eredeti Gameduino óriási sikerének köszönhetően, amely évjáratú játékot hozott Arduino-nak, a pajzs második kiadása megjelent. A Gameduino 2 teljesen átalakítja az Arduino-t egy átfogó, hordozható modern játékrendszerbe, az FT800-as készüléket EVE technológiával.


Az FT800 használatával a készülék grafikus motorja kifinomultabb és fejlettebbé válik, miközben továbbra is könnyű használni. Ez a rendszer lehetővé teszi az egyszerűsített JPEG betöltést, támogathatja az alfa átláthatóságot és teljes 32 bites színportfolióval büszkélkedhet. Az SPI perifériája, mint elődje, a fejlesztők a platformra épülhetnek, amely átfogó funkciókészletet tartalmaz: érintésvezérlés; egy 3 tengelyes gyorsulásmérő; microSD tároló; a fejhallgató audió kimenetét és a tiszta képeket egy elegáns 4.3 "-os kijelzőn.


https://feilipu.me/2014/01/31/gameduino-2-with-goldilocks-and-eve/

kérjük, látogasson el erre a linkre, hogy hozzáférhessen egy cikkhez, amely részletes elemzést és kommentárt tartalmaz a Gameduino 2 és az EVE számára.


A Gameduino 2 Tutorial, Reference és Cookbook is elérhető. A Gameduino 2-re vonatkozó átfogó útmutató elmagyarázza, hogyan kell használni a hardver hatalmas szolgáltatásait interaktív grafikus játékok létrehozásához. A Gameduino 2 teljes részleteiről a http://excamera.com/sphinx/gameduino2/ oldalon olvashat.


GYIK

1.Mi van a szállítási mód?

Általában a szállítási mód a DHL (Pls e-mailt küld a szállítási módok megtárgyalására, ha nem tudja használni a fenti szállítási módot.)


2. Mi a termék leadási ideje?

Sameple idő: 15 nap.

Tömeges termelés: 28-30 nap (sürgős megrendelés esetén gyorsabb lehet, pls kérjen nekünk részleteket.)


3.Mikor van a jótállás ideje?

Általában a jótállás időtartama fél év.


4. Mi a termékalkalmazás?

Termékinformáció: kékfelszerelés, indusztriai műszerek, orvosi szépségápoló eszközök, fogyasztói intelligens mobil terminálok, mérőeszközök, otthoni alkalmazások stb.


5.Mi a céged szolgáltatása?

Pre-eladás

Professzionálisan támogatjuk a vevői megjelenítési információkat, segítünk az ügyfeleknek a legmegfelelőbb, költséges megjelenítés tervezésében és kiválasztásában.

Eladás
Követjük a QCDS elvét, hogy támogassuk az ügyfelek legjobb minőségét, ésszerű költségeket, gyors szállításokat és jó szolgáltatást. Nem csak értékesítési termék vagyunk, hanem értékesítőink is.

Értékesítés utáni szolgáltatás

Egy vállalat számára az értékesítés utáni második esély a nyerni egy másik versenyt. Az értékesítés utáni időszakban rendszeresen meglátogatjuk a versenyt, a konzultációt, valamint a visszatérési politika végrehajtását.


Ha érdekli a termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Mob: + 86-0755-28342847

E-mail: info@panadisplay.comHot Tags: Beépített videó motor EVE FTDI 5 INCH INTELLIGENS KIJELZŐ KAPACITÍV TOUCH, Kína, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, árlista, ingyenes minta

A szálláslekérdezés elküldése