FT800 - kijelző, hang és érintőképernyős grafikus vezérlő IC

FT800 - IC kijelző, hang és érintőképernyős grafikus vezérlő IC FT800 - kijelző, hang és érintőképernyős grafikus vezérlő IC Az FT800 egy lenyűgöző érintőképernyős vezérlő IC, amely nagy teljesítményt nyújt egy kis csomagban, hogy dinamikus emberi gép interfészeket (HMI-eket) hozzon létre. Az eszköz line-by-line grafikus renderelést biztosít 1/16 pixelre a 512 x 512 képpont felbontású kijelzőkkel, 262K színnel. A chip tartalmaz egy érintésvezérlőt TFT kijelző érintő visszajelzés érzékelésére rezisztív érintőpanellel, valamint egy hangszintetizátorral és hanglejátszással rendelkező PWM kimenettel a hangszóró meghajtására.

Termék részletek

Legfontosabb hardverfunkciókRólunk

Shenzhen Newman Technology Co., Ltd. 2003-ban alakult, a márkanév PANASYS, egy professzionális LCD modul gyártó és megoldás szolgáltató. Jelenleg 1 teljes körű COG szerelvénysor, 2 félautomata szerelvénysor, háttérvilágítási szerelvény, nincs por TP kötővonal és gyártási technikai támogatás, egyedülálló, innovatív és költséghatékony LCD modul fejlesztés és gyártás. Termékkínálatunk közé tartozik: közepes és kis méretű TFT LCD, ipari kapacitív érintőképernyő, OLED megjelenítés, autós navigáció, mozgó sztereoszkópos szemüvegmentes 3D LCM ... Az LCD termékeinket széles körben használják a kommunikáció, GPS, berendezések, vizuális, műszerek, háztartási gépek, PDA és más iparágak


factory

factory1Szállítási adatok


1. Tudjuk szállítani a termékeket a világ minden tájáról


2. Expresszel: DHL / TNT / UPS / Fedex, Sea / Air vagy igény szerint.


3. 4 ~ 5 munkanapot vesz igénybe, hogy levegővel érkezzen, 15 ~ 45 nappal érkezzen meg a tengerre, amely a delievery porthoz érkezik.


4. A követési szám E-mailt küld Önnek, amikor elküldte az elemet. Ha bármilyen speciális igénye van, kérjük, tudassa velünk.

image


Hogyan rendelhetek?


1. Mondja el a modell számát és mennyiségét, amelyet szeretne megrendelni.


2. A szállítási költséggel kapcsolatos proforma számlát elküldjük Önnek.


3. Határozza meg a PI-t, és gondoskodjon a fizetésről.


4. Fogadta a fizetést és gondoskodott a termelésről.


5. Szállított áruk és elküldjük a követési számot vagy a B / L.


6. Az ügyfelek visszajelzései.


 


Ha érdekli a termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!


Mob: + 86-0755-28342847


E-mail: info@panadisplay.comMi vagyunk az egyik vezető ft800 - display, audio és érintőképernyős grafikus vezérlő cc szállító Kínában. A fejlett technológiával garantálhatjuk termékeink magas felbontását és jó teljesítményét. Üdvözöljük az ingyenes mintát és az árlistát a mi gyárunkból.
Vizsgálat